(E) coaching, counselling, casemanagement-vitaliteit

persoonlijke effectiviteit, loopbaan, re-integratie, outplacement

contact informatie

T: 0624721424

E: contact.coachline@gmail.comIk  gebruik verschillende  coaching vaardigheden, methodieken en modellen als:

  • Oplossingsgerichte  coaching,
  • RET,
  • positieve psychologie,
  • mindmapping,
  • visualisatie,
  • roos van leary, etc

coaching; omdat je altijd in ontwikkeling bent.

Soms is er een moment in je leven dat het zinvol is om stil te staan bij hoe je de dingen doet. Vooral als je het idee hebt ‘vast te zitten’ of de balans kwijt bent.  Maar ook als je  Je wilt ontwikkelen, meer voldoening wilt halen uit de dingen die je doet of op zoek bent naar  nieuwe energie.. 

Dan is het fijn dat je de mogelijkheid hebt om te sparren met een professional. Iemand die jou de vragen stelt die je verder helpen ( zonder oordeel). Iemand die je helpt die stap net buiten je comfortzone te zetten. Zodat je weer verder kunt.

Daar hebben werkgever en werknemer samen belang bij.


soort coaching

Persoonlijke effectiviteit coaching

Hoe kun je  vanuit je kracht veranderingen in functioneren tot stand te brengen. Want alleen dan nemen jouw doelgerichtheid en effectiviteit toe. Denk aan het beter aangeven van grenzen, prioriteiten stellen, manier van communiceren, etc

loopbaancoaching

Met je coach onderzoek je je loopbaanvragen ( waarom heb je de vraag, wat wil en kan je)  en krijg je hulp zodat je zelf de juiste keuzes en stappen kunt zetten. Hierbij kunnen ( capaciteiten / beroeps) testen ingezet worden.

outplacement

Een outplacement traject gaat verder dan een loopbaan onderzoek.  Na het in kaart brengen van de mogelijke/ reeele  functie richtingen stellen we zoekprofielen op voor het vinden van vacatures,  wordt je begeleid bij benadering van de arbeidsmarkt en komt het solliciteren aan bod.

Vitaliteitscoaching/leefstijl coaching

Samen met de coach kijk je naar de mogelijkheden die je hebt om tot veranderingen in jouw leefpatroon te komen zodat je de dingen die je wilt en moet doen, duurzaam kunt blijven doen. Hierbij komt voeding, beweging en ontspanning ook aan de orde. Het gaat om de balans tussen body en mind.

Teamcoaching

Als team is een blik van buitenaf een goede manier om te effectiviteit en de resultaten van een team te bevorderen. Met teamcoaching gaan we gericht aan de slag om stappen te zetten in samenwerken, communicatie en teamresultaten.

Laat zien wat je in je hebt!