AAN DEZE SITE WORDT GEWERKT

re-integreren; Als je wel wat anders aan je hoofd hebt ( gehad).

Met ziek zijn krijgen we allemaal wel eens te maken. Meestal  zijn dat kort durende griepjes en andere ongemakken. Maar wat als er meer aan de hand is, als  er sprake is van langer durend of misschien wel blijvende ziekte sprake is. Hoe moet dat dan met werk. Kan dat nog? Wat moet er ( bv van de werkgever)?  En wat wil jij eigenlijk?

Kunnen,  moeten, willen.

lastige vragen waar  in eerste instantie je hoofd niet naar staat.  Of misschien ben je juist krampachtig bezig je werk vast te houden,  angstig dat je dat ook nog kwijt raakt. Als re-integratie coach help ik je in deze lastige tijden. Samen kijken we naar welke mogelijkheden /beperkingen er zijn, wat dat voor jouw werk balans betekent en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.  Ik help je ook bij  het (eventueel) bespreken van werkhervatting bij je eigen werkgever.

Als terugkeer naar je eigen werkgever qua mogelijkheden niet meer lukt help ik je bij goede afronding en het vinden van nieuwe wel passende werk mogelijkheden.

Voor mij is in dit traject jouw begeleiding en het "mentaal fit " worden en terugkeren naar werk het belangrijkste.  Ik geloof daarbij in openheid. Werkgever en werknemer zitten soms niet op 1 lijn.  Dat is lastig, maar dan is het ook mijn taak om te zorgen dat dit niet nog meer ellende gaat opleveren.

regels in de bv Nederland

Naast  coach ben ik gecertificeerd casemanager bij verzuim. Dat betekent dat ik goed op de hoogte ben van alle (sociale) wetgeving rondom ziekte en eventuele daaruit volgende  uitkeringen. Ik ben gecertificeerd bijberoepsvereniging  RNVC en gehouden aan hun beroepscodes, klachten afhandeling en eis voor continue ontwikkeling bijhouden.

Weer energie en voldoening in werk vinden

Weer je leven leiden. Dat is nog best een stap als je lang uit de roulatie bent geweest.   Spannend en een beetje eng ook.  lukt het nog wel vraag je je af.

Het kan ook zijn dat er in de afgelopen periode "iets verschoven is' in hoe je denkt over werk.

Allemaal zaken die wel ter tafel moeten komen.

email adres

disclaimer

AVG