cursus ” houd je balans” voor werknemers

Deze week heb ik de 5e cursus dag “ houd je balans” gegeven. Beweging 3.0 ( grootste zorgorganisatie van Amersfoort) biedt deze cursus aan om medewerkers te ondersteunen.

Deze cursus is een intensieve training van 6 weken achtereen een middag met elkaar aan de slag.
Onbalans gaat altijd over schuring tussen persoonlijkheid en omstandigheden, over draaglast t.o.v. draagkracht. Dat gaat om persoonlijke situaties die we toch/ juist in de groep goed kunnen uitwerken. Een prachtig oefenterrein! Zo fijn te zien hoe de groep steeds sterker wordt en elkaar kan steunen.

Voor mij heel mooi om te zien hoe ik- met wat ik aanreik en kleine praktische oefeningen – de groep in beweging kan zetten!

Iets voor jou? Wil je hier meer over weten?
Mail me via hilde@coachline.nl

Laat een reactie achter