Contact

 Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Gratis intake

En nu? hoe gaat het nu verder?

Dat hangt natuurlijk af van hoe snel je aan de slag wilt en voor welke vorm coaching je kiest. Welke informatie heb je nog nodig? Je kunt me een mailtje met je vraag sturen, maar je kunt ook direct een Gratis intake aanvragen.

Een intake is geheel gratis en is om een eerste indruk van elkaar te krijgen. Ik vertel jou over mijn manier van werken en hoor graag wat meer over je vraag. Doordat ik al wat vragen stel ervaar je alvast hoe ik dat doe. En aan het einde van het gesprek bespreken we wat we verder doen; dat kan bijvoorbeeld het opstellen van een offerte voor je werkgever zijn. Misschien wil je nog even nadenken. Allemaal goed.

Het is goed om van te voren een digitale intake formulier in te vullen. Dat helpt je alvast om je vraag te verwoorden.

Alle informatie op een rijtje

  • De intake is gratis en kan telefonisch plaatsvinden of per digitaal intakeformulier.
  • Zodra de intake is afgerond maak ik een inschatting van wat er nodig is. Dat varieert doorgaans tussen 3 en 8 sessies. ( gemiddeld 5).
  • Ik kan je dan ook een offerte sturen die je bijvoorbeeld voor je werkgever kunt gebruiken.
  • Coaching wordt in toenemende mate vergoed door de werkgever.
  • Face to face trajecten vinden plaats in mijn praktijk in de Bilt of op coachlocaties in provincie Utrecht en Gelderland.

Heb je een vraag? Of wil je een gratis intake aanvragen?

Vul dan onderstaand contactformulier even in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Het voordeel van E-coaching

Direct, persoonlijk en dichtbij

E coaching wordt steeds meer ingezet voor coaching. En dat is een mooie ontwikkeling die past bij de wens van mensen om buiten geijkte tijden en zonder reistijdverspilling te werken aan zichzelf!

Ik gebruik e coaching al jaren en vaak hoor ik van mijn coachees terug dat ze aangenaam verrast zijn over wat e coaching voor hen oplevert.

Wil je snel aan de slag?

Maak dan gebruik van het digitale intake formulier. Dat helpt mij om  een inschatting te maken van wat de mogelijkheden en kosten zijn.

<-- klik de knop hiernaast

AVG: er wordt vertrouwelijk omgegaan met de informatie.  Na 2 werkdagen ontvang je van mij bericht. Wil je niet verder dan zullen alle gegevens verwijderd worden.