Over mij

Mijn motto: er zijn meer wegen naar Rome

 

Mijn story

In 2006 ben ik gestart als zelfstandig coach en counselor.  Daar is wel een hele weg aan vooraf gegaan.De eerste  20 jaar heb in de mode-industrie  gewerkt. Van designer naar senior productontwikkelaar.

Ik begon in de bizarre jaren 80. Met tekeningen en rollen stof onder de arm langs piepkleine ateliertjes!  Chaotische tijden, Ik had het niet willen missen!

De laatste 10 jaar werkte ik als  senior productontwikkelaar voor een groot internationaal modeconcern en dan bevind je je midden tussen ontwerper, inkoper en  producent. Dan heb je naast  vakkennis vooral inlevingsvermogen, inzicht in belangen en communicatie skills nodig om tot een mooi product te komen waar ieder achter kan staan. Daarbij kwam ik (door het reizen naar veel verschillende productie landen) in aanraking met veel verschillende mensen met evenzoveel verschillende achtergronden.  Een fantastische en leerzame tijd!

De overstap naar coaching

Uiteindelijk ben ik me steeds meer gaan interesseren en bekwamen in het proces van werken met mensen. (en minder op het product). Ik realiseerde me dat in het werken met verschillende mensen juist mijn kracht zat. (analyseren wat nodig is, kunnen afstemmen op de ander, de ander als uitgangspunt nemen voor het te bewandelen pad zonder resultaat uit het oog te verliezen, durven te prikkelen en uitdagen in combinatie met mijn oprechte nieuwsgierigheid)

Ik besloot me hier verder in te scholen en omdat dat niet samen ging (ik had inmiddels ook 2 kinderen gekregen) met het intensieve werk (en reizen) in de confectie heb in 2006 de overstap gemaakt en Coachline opgericht.

Dat vertel ik je hier  heel stoer in 1 zin, maar in werkelijkheid heeft het me -natuurlijk- heel wat moed, zweet en twijfel gekost 🙂

Maar  jeetje wat ben ik er nog steeds blij mee!  Ik vind het geweldig om  met alles wat ik in me heb bij jouw verhaal te zijn, jou te spiegelen,  uit te dagen en samen uit te vinden hoe jij stappen vooruit kunt zetten. Als dat lukt geeft dat zo veel voldoening!

Opleiding en ontwikkeling

De basis van mijn opleiding wordt gevormd door studies

arbeids & organisatie psychologie

en

coaching en counseling (afgerond 2006 met specialisatie jaar zelfvertrouwen).

Daarnaast blijf ik diverse scholingen en trainingen volgen zoals o.a.:

  • ACT (2018)
  • positieve psychologie (2017)
  • leefstijlcoaching (2016)
  • re-integratie/casemanagement
  • teamcoaching (2015)
  • e coaching (2012)
  • oplossingsgerichte coaching ( 2013)
  • loopbaancoaching

Ervaring

Ik werk als zelfstandig coach en counselor sinds 2006.

Opdrachtgevers o.a. : HU, UU, domstad, Rivm, Knmi, Movir, Shell, Johnson & Johnson, ZINkraamzorg, Kraamvogel en anderen.

Trainingen/workshops o.a. voor; EY, vrouwenwoensdag, ICAS

 

logos vertic